Jardí Botànic

El Jardí Botànic celebrarà els 25 anys amb una jornada de portes obertes diumenge, 21 d’abril, a Montjuïc. S’hi han programat diverses activitats per fer en família des de les 10 h i fins a dos quarts de nou del vespre. Hi haurà un servei de bus llançadora entre la plaça d’Espanya i les taquilles del Jardí Botànic per facilitar la mobilitat. El primer servei arrencarà a les 10 h, a l’avinguda de Maria Cristina (a tocar de les Torres Venecianes) i el darrer a les 20.30 h, al carrer del Doctor Font i Quer, a l’altura de les finestretes del Jardí.

Plantada d’una noguera

El jardí commemorarà l’aniversari amb la incorporació d’un nou arbre al parc. Es plantarà una noguera pels 25 anys a la zona de descans i de restauració de la festa. Serà a les 13.30 h.

A banda, s’han programat visites guiades a llarg del dia tant en català com en anglès. A les 11 h, a les 12 h i a les 16.30 h. Els més petits podran gaudir de contacontes, un taller de catifes florals, espectacles itinerants de carrer, circ, espai de literatura, art i creació i jocs de pistes.