(Agències/Redacció) Les restes d’un cetaci, presumiblement un dofí, han aparegut aquest dimecres a la platja del Somorrostro de Barcelona. Fonts de l’Ajuntament de Barcelona han explicat a EFE que s’ha rebut l’avís de la presència del cadàver d’un dofí encallat en aquesta platja cap a les 14.30 hores de dimecres, 29 de novembre, i que el personal municipal s’ha encarregat de retirar-lo.

El cetaci hauria mort fa dies

Per l’estat de les restes, el mamífer fa dies que va morir i hauria estat arrossegat pels corrents fins a la platja barcelonina. Les causes de la mort del dofí no han estat determinades de moment, segons les fonts consultades.

Altres cetacis morts arrossegats fins a les platges

A mitjans del mes d’octubre, en una platja de Castelldefels (Baix Llobregat) va aparèixer el cos d’un altre dofí, que va ser retirat pels Agents Rurals de la Generalitat dies després i que el mal estat de les restes va impedir determinar les causes de la mort. Just fa un any, va aparèixer mort un catxalot a tocar d’un dels espigons del passeig de l’Escullera, al barri de la Marina del Prat Vermell (Sants-Montjuïc).