Aquest diumenge no farà el sol que hem tingut aquest dissabte. Avui els núvols baixos ens han esquivat i s’han format als dos extrems del territori: tant a les comarques de Girona com a les Terres de l’Ebre.

L’arribada d’una bombolla d’aire càlid juntament amb més saturació arran de mar ens fa pensar en la formació de núvols baixos i fins i tot de boires, que podran ser persistents fins a mig matí migdia.

Durant les hores centrals de la jornada és possible que es trenquin i donin pas a clarianes, malgrat que poden quedar reductes de nuvolositat baixa prop del Llobregat, Parc Agrari o zona del Garraf.

Les temperatures mínimes seran més altes aquesta pròxima nit a causa de l’increment de la nuvolositat, mentre que els valors màxims quedaran lleugerament més curts, perquè previsiblement, no tindrem tantes hores de sol. En tot cas, no farà fred: registres que assoliran els 15 o 16 ºC. A l’interior i especialment a cotes mitjanes allunyades de la boira, l’ambient serà molt suau.

I els pròxims dies?

De cara a dilluns continuarem parlant d’aquests núvols baixos i boires costaneres que poden fer acte de presència. Dimarts ens arribarà un front poc actiu que farà baixar les temperatures, desfarà les boires però no portarà precipitacions.