(ACN) Els xefs Xavier i Sergio Torres, propietaris del restaurant Cocina Hermanos Torres, han presentat aquest dijous el nou sistema de neteja i desinfecció sostenible a través d’ozó en aigua que han incorporat a l’establiment de Barcelona. El restaurant, amb l’estrella verda i tres estrelles Michelin, no utilitza productes químics a l’hora de netejar les superfícies per contribuir a la lluita contra la crisi climàtica. La desinfecció en ozó es va disparar arran de l’arribada de la covid-19.

“És un estalvi i a banda no contamina”

En declaracions a l’ACN, els germans Torres han explicat que el sistema ozonitza l’aigua i serveix per desinfectar i netejar terres, superfícies i tota mena de productes del restaurant. “No utilitzem productes químics, ni sabons ni elements que maltracten el medi ambient”, ha concretat el cuiner Sergio Torres. Des del restaurant han explicat que tenen una clara aposta per la sostenibilitat. “A poc a poc anem afegint més coses”, ha destacat Xavier Torres, que ha afegit: “És un estalvi i a banda no contamina”.

El producte és una innovació de l’empresa Ecofrog, un sistema nou que suposa un estalvi econòmic i en el consum de sabó en els rentavaixelles industrials.

“Estem en un moment creatiu i d’il·lusió imparable”

Dos mesos després d’haver guanyat la tercera estrella Michelin, els cuiners han explicat que segueixen “il·lusionats” i que estan “en més forma que mai”. “Diuen que quan passes de dues a tres estrelles canvies de pantalla. Ara estem en un moment creatiu i d’il·lusió imparable”, ha reflexionat Sergio Torres.