re-pot market barcelona

Arriba a Barcelona un supermercat que busca revolucionar la forma en què els ciutadans fan la compra. Re-pot Market és un supermercat a domicili que reutilitza els envasos de tots els seus productes. És a dir, el comprador pot adquirir un producte i, després de consumir-lo, retorna l’envàs, motiu pel qual abarateix el cost de l’aliment.

Re-pot Market ja funciona a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i Sant Cugat del Vallès, tot i que la intenció dels seus impulsors és estendre’s per tota l’àrea metropolitana. Així és com funciona aquest comerç innovador.

Una compra sense plàstic i amb envasos reutilitzats

L’element diferenciador d’aquest supermercat en línia és que utilitza pots de vidre reutilitzables amb l’objectiu de reduir plàstics i altres residus. Tal com explica Re-pot market, el funcionament és el següent: el client fa una primera compra, programa l’entrega i deposita una fiança per cada envàs. Un cop s’han consumit els productes, l’empresa et dona dues opcions:

  • Fer una altra compra i, en el moment de la següent entrega, et recullen tots els envasos de la comanda anterior.
  • Programar únicament la recollida dels pots, bosses i caixes.

En tots dos casos, els envoltoris han d’estar en bones condicions per poder recuperar la fiança depositada inicialment.

repot market

Quins productes es poden comprar?

A Re-pot Market, segons expliquen els seus impulsors, pots adquirir diversos productes. Des d’aliments i begudes com ara llet, pasta i arròs, llegums, conserves o fruites seques; fins a productes d’higiene i neteja per a la llar.

A més, també tenen menjar per animals i accessoris com raspalls o bols per al menjar i l’aigua.