Les previsions meteorològiques amb una franja de molts dies són poc fiables, però amb els mapes de l’agència meteorològica americana NOAA es pot entreveure que serà un mes poc fred i plujós.

Els mesos d’estiu van ser plujosos a la ciutat i aquesta primera setmana de setembre ja us podem assegurar amb força fiabilitat que també ho serà: plourà dilluns i molt probablement també a meitat de setmana. Dimarts i dimecres les pluges afectaran el prelitoral, però dijous i divendres esperem que arribin a Barcelona.

Aquest mes també estarem atents a la previsió pel dia de la Diada i les Festes de la Mercè. Encara és molt aviat per acurar aquests pronòstics, però els mapes de la NOAA mostren una quantitat mensual de pluja d’entre el 40 i el 60 % superior al que és habitual.

D’altra banda, sembla que es mantindrà la tendència càlida que estem arrossegant tot l’estiu. Segons els mapes previstos no arribarà cap gran refrescada i la temperatura mitjana d’aquest setembre, fins i tot, podrà superar els llindars previstos per aquesta època de l’any.