on plourà barcelona catalunya temps

Protecció Civil ha activat aquest dissabte al matí el pla Inuncat per pluges intenses a Catalunya durant la tarda. Està previst que durant la tarda es puguin superar els 20 litres per metre quadrat en només 30 minuts en alguns punts del país. Localment els xàfecs aniran acompanyats de ratxes molt fortes de vent i pedra.

Amb motiu de l’episodi de pluges fortes aquest dissabte a la tarda, el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís. És vigent entre les 14 i les 20 h. Les tempestes podran ser especialment intenses a les comarques del nord-est, com el Ripollès, la Garrotxa, l’Alt Empordà, el Pla d’Estany, Osona, la Selva i el Gironès.

La calor a Barcelona toca sostre, amb els registres més alts del 2022 en alguns barris: fins a 37 ºC

La pluja també es deixarà veure amb intensitat a les comarques de Ponent i del sud com el Segrià, les Garrigues, la Ribera d’Ebre, Terra Alta, Baix Ebre o el Montsià, entre d’altres.

Plourà a Barcelona aquest dissabte, 13 d’agost?

A Barcelona no s’ha activat cap avís per pluja. Sí que ho han fet a la rodalia, en comarques com el Maresme o el Vallès Oriental, també entre les 14 i les 20 h. A la capital catalana pot arribar-hi algun ruixat, si bé és poc probable. A la ciutat s’espera més pluja a partir de mitjans de la setmana que ve.

El temps a Barcelona | Previsió per a demà i 7 dies més