Les cuines fantasma són una mena de restaurant de comandes de preparació d’aliments i cuina ideats per a l’entrega de menjars. Fan de proveïdors de diferents marques de restaurant.
La Verónica Soto, portaveu de la plataforma de veïns contra la construcció de la cuina fantasma del carrer de Puigcerdà, a Sant Martí, explica com han aconseguit aturar la construcció d’aquesta instal·lació de l’empresa Cooklane. Assegura que a l’interior es projectava fer 20 microcuines amb els problemes afegits pel veïnat, com ara fums, males olors, sorolls i més trànsit.
En espera d’una nova normativa al març
De fet, l‘Ajuntament ha suspès totes les llicències d’activitat noves per aquests projectes, entre las quals, la de Sant Martí, que ara per ara, no podrà obrir. Es calcula que al mes de març estarà llesta la nova normativa que regularà aquesta mena d’establiments.
Demanem a l’Ajuntament que la nova normativa que regula les cuines fantasma eviti que se’n construeixin en zones residencials