Unes 250 persones han participat en una partida inspirada en ‘El juego del calamar’ aquest diumenge al camp de futbol del Muntanyesa. Això sí, de forma totalment lúdica i sense imitar cap de les escenes violentes que recrea aquesta sèrie d’èxit de Netflix. De fet, es tractava d’un torneig organitzat per l’Associació de Coreans de Barcelona per donar a conèixer els jocs tradicionals del seu país.

Al torneig, els participants anaven vestits com a la sèrie, amb samarreta i gorra de color verd i blanc, i han hagut de superar diverses proves, com el pica paret, el joc de la corda o el de retallar galetes de sucre amb una forma determinada. Aquí, però, el joc té un final molt millor que a la televisió. De fet, un cop acabades les proves els jugadors han participat en un dinar popular.

Aquesta partida lúdica d”El juego del calamar’ ha congregat coreans que viuen a Catalunya i també aficionats de la cultura d’aquest país asiàtic. Segons ha explicat Sona Li, organitzadora dels jocs, el torneig s’emmarca dins del Festival de Cultura Coreana i vol donar a conèixer les tradicions d’aquest país aprofitant l’èxit de la sèrie.