Agafar una càmera (o el telèfon mòbil), un cèrcol de llum i escollir un dels decorats. Així de fàcil és aconseguir fotografies de caràcter professional per a les xarxes socials a The Set Lab, un estudi fotogràfic ideat per deixar lliure la nostra imaginació i aconseguir uns resultats creatius que et facin sentir “influencer” per un dia.

Què és The Set Lab ?

The Set Lab són una sèrie de decorats que pretenen conformar una experiència fotogràfica. La seva finalitat és la de crear contingut per a les xarxes socials, però també es fan servir molt per a la gravació de videoclips.

A més dels decorats, l’ espai ofereix diversos recursos per donar més dinamisme a les publicacions, com serien les diferents instal·lacions lumíniques o objectes que van des d’ un os de peluix gegant a una pistola que dispara bitllets de dòlar. En el cas que no es disposi de càmera o algú no estigui gaire còmode amb les seves habilitats amb les aplicacions del mòbil, The Set Lab disposa d’un servei de fotografia per capturar el nostre perfil més entremaliat.


És curiós perquè la gent, encara que no en sàpiga, ve aquí i se li dispara la creativitat .
Alba Prat, sòcia i creativa de The Set Lab

Cursos i tallers

Una visita a les instal·lacions no ens limita a un sols decorat, ja que tindrem disponible la totalitat del seu espai. També es deixa a disposició tot el material fotogràfic que es pot requerir com els cèrcols de llum, els trípodes o els pals de ‘selfie’.

Però The Set Lab no es queda només en una experiència fotogràfica, sinó que també tenen un vessant educatiu que pretén apropar la fotografia a tothom. Mensualment es fan tallers, tant d’iniciació a la fotografia com de més especialitzats. Aquests tallers consten d’unes hores de teoria i unes de pràctica que es fan directament a les instal·lacions.

Ja sigui per fer contingut per a les xarxes socials, per una presentació, o per gravar un TikTokoriginal, trobarem totes les eines per explotar la nostra creativitat audiovisual. Un espai recreatiu fotogràfic per jugar amb la nostra inventiva, tant davant com darrere de la càmera.