El Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull l’exposició ‘El repte del xamfrà’. Un recull de més d’una cinquantena d’imatges, de la fotògrafa Rosa Feliu, que conviden l’espectador a redescobrir els xamfrans de la ciutat. Racons presents en el dia a dia de qui transita la ciutat, però sovint desconeguts.

Des del COAC destaquen que la mostra té lloc en un moment en el qual Barcelona “està repensant l’aprofitament de l’espai col·lectiu des d’una òptica més contemporània”. Per exemple, amb les superilles, els futurs eixos verds de l’Eixample o la pacificació dels carrers i places. En aquest context, l’exposició vol posar el focus en la complexitat dels xamfrans barcelonins, un dels trets urbanístics més destacats de la capital.

L’exposició està concebuda com una passejada pels carrers de l’Eixample amb un recorregut únic per conèixer xamfrans de totes les èpoques i tipologies, escollits per la seva singularitat, ubicació, bellesa, desconeixement o popularitat. La mostra es pot visitar fins al 3 d’abril a la seu de plaça Nova del COAC.