El 15 de juny del 2002 betevé va reunir a la Llotja de l’Estadi Olímpic, l’expresident del Comitè Olímpic Internacional Joan Antoni Samaranch i l’exalcalde de Barcelona Pasqual Maragall. No s’havien tornat a trobar a l’estadi des dels Jocs Olímpics i van compartir records d’aquells moments històrics i conversar sobre què van representar les Olimpíades per a Barcelona i els seus ciutadans.

Samaranch va recordar com abans de presentar-se a president del COI al 1980, ja va avisar al llavors alcade de Barcelona, Narcís Serra, que si guanyava intentaria que Barcelona fos ciutat olímpica.

”Una de les primeres felicitacions quan vaig ser nomenat persident del COI va ser d’en Serra i em va dir: ‘Recorda què em vas prometre’.”

Per Pasqual Maragall la inversió dels 600 mil milions d’euros destinats a organitzar els Jocs i fer les obres es va traduir en una ciutat amb més qualitat de vida, mirant al mar i amb més instal·laciosn esportives. Però per Maragall el llegat més important dels Jocs va ser la projecció internacional de la ciutat.

”Quan vaig anar als jocs de Los Angeles al 84 em van preguntar si havia arribat amb tren o avió, no sabien on era Barcelona. Després del jocs només dir Barcelona ja et situaven.”

Un programa presentat per Glòria Serra que va comptar amb la col·laboració dels periodistes José María Casanovas, que va ser el director esportiu de les cerimònies dels Jocs Olímpics i editor del diari ‘Sport’; Antonio Franco, director d”El Periódico’, i Santi Nolla, director de ‘Mundo Deportivo’.