Daniel Valero es va endinsar en el món de YouTube ja fa uns 10 anys, i durant tot aquest temps ha anat perfilant la seva identitat, aprenent del col·lectiu i definint la finalitat del seu canal. Els seus darrers vídeos ja són classes gairebé magistrals sobre pràctiques, problemàtiques i realitats LGTBIQ+, sempre aproximant-les a la gent amb el seu llenguatge pop: referències a sèries, pel·lícules o superestrelles que formen part de tot imaginari. El seu, el personal, pel que descobrim en les seves “playlists”, té un toc indie ben intens: Florence + The Machine o MARINA, diu, són dues de les seves “persones preferides” del món sencer. Escoltant-les, adornem una xerrada que posarà llum sobre conceptes com el “queer-bating” o el “pink-washing” i, tenint l’Orgull tant a prop, li demanem sobre una alternativa a la vessant festiva d’aquesta celebració.

Sobre això també té alguna cosa a dir Jvel, cantant d’electropop establert a Madrid, que des de la seva arribada a la capital ha actuat en diverses ocasions a l’Orgull. Ens parla del seu darrer àlbum, del qual ja n’ha extret fins a vuit vídeos… al pur estil Beyoncé i els seus “visual albums”! Els referents són ben eclèctics: de Madonna a Chvrches, passant per icones del col·lectiu com La Prohibida, amb qui va poder col·laborar recentment.

Creieu que això és tot? També tenim una trucada molt i molt especial: Leticia Sabater, des de l’altra costat de la línia, ens explica tots els detalls de la seva nova cançó de l’estiu, ‘Vete pal carajo tra tra’.

A més, tanquen el programa les novetats de María Escarmiento, Natti Natasha i Recycled J.

Entreu a l’’Habitació 910’ per a dues hores de pop més divers!