D’ell mateix diu que és “l’últim romàntic”, i així va anomenar el seu primer EP. Però Romantic Kitano és un animal inquiet i el romanticisme només és una de les seves facetes. Fent honor a la seva generació, fuig d’etiquetes i prefereix enumerar tots els àmbits en què se sent còmode: la poesies, que el va dur al rap, el flamenc que escoltava a casa o el reggaeton amb què ha coquetejat més recentment. Nervi incontrolable però sempre fidel a si mateix; acompanyeu-nos per conèixer millor aquesta ànima indomable.

Una ànima que molt ràpidament ha captat la nostra convidada “deluxe”, Marisol Galdón. Nascuda a Sabadell i arribada directament des de Guadalajara, on resideix actualment, la seva visita a l’estudi és quasi com acudir a una classe magistral: havent fet carrera entorn la música i els seus protagonistes, segur que guarda algun consell per a Romantic. I per a nosaltres: va començar als plats, amb sessions ben eclèctiques, i la seva primera experiència televisiva incloïa els vídeos musicals de les artistes més entremaliades. Us sona?

Una conversa ben fresca per concloure aquest juliol, passejant entre anècdotes amb Al Green o Maria Teresa Campos, i sobretot moltes ganes de dir les coses tal com ragen.

Tot i això, amb un repàs final al que va ser el Sónar 2019 i un homenatge a elles, les grans triomfadores d’aquesta temporada: el pop en femení de Rosalía, Ariana Grande i Billie Eilish.

Des de l’’Habitació 910’ us desitgem un estiu carregat de pop per fer passar bé la calor!