Podríem dir que va trigar a trobar la seva vocació, l’actuació. Però ho va acabar fent, de la mateixa manera que, a poc a poc, va posar tot a lloc i l’ús de la veu va fer-li trobar, també, un altre plaer professional: ensenyar, transmetre coneixement. Míriam Marcet va formar-se a l’Institut del Teatre, i també ho ha fet a Londres, Manchester i Nova York, ha treballat en teatre i televisió i treballa també com a professora i “coach” de tècnica vocal. Mentre escoltem alguns clàssics (Madonna, Michael Jackson i Cyndi Lauper) ens deixem guiar per ella, i per una estona l”Habitació 910′ es converteix en una classe magistral en què la respiració ens guia.

A més, també tenim, via telemàtica, Ricky Merino, que acaba de presentar nou tema amb Danny Romero, ‘Bestia’, i la setmana vinent estrenarà ‘¡A cantar!’, el primer concurs de talents de Netflix, que s’emetrà en 190 països. Parlem d’això, i no pot evitar posar cullerada quan parlem de RuPaul i algunes de les seves deixebles, com Miz Cracker, Yvie Oddly i Miss Vanjie, que acaben d’estrenar música.

Cosa que també han fet bastants artistes, tot i trobar-nos ja en ple juliol: Dua Lipa ve amb nou clip, Zara Larsson, Karol G i Rels B també tenen nou senzill, i Bearoid presentarà demà mateix nou àlbum.

Billie Eilish, Kanye West i María Escarmiento sonaran també, cadascú per un motiu ben diferent… Imagineu quin és?

Tot, tot, tot això i encara una mica més ho trobeu aquí, a l”Habitació 910′ de betevé!