L’escola de música A Tempo, al barri de les Corts, va tancar el local durant el confinament, però els alumnes van seguir les classes malgrat la pandèmia. La seva directora, Sílvia Chocrón, afirma que “els mateixos pares ens van empènyer a fer la formació de forma virtual“. Chocrón explica que amb l’equip directiu ja van mirar de preveure alguna sortida a la situació abans del confinament, “i va ser un encert”, exposa, perquè la primera setmana de març ja tenien tres professors treballant en línia.

Les classes continuen, tot i el confinament

Gairebé el 90 % de les classes de formació musical amb instruments es van seguir fent malgrat la situació de confinament, “un èxit per part de tot l’equip i l’energia que hi ha posat”, confessa Sílvia Chocrón, “així com dels pares, que han respost molt bé i han volgut continuar”, i afegeix que les famílies “necessitaven que els nens tinguessin una sortida cap enfora” i no en tenien prou a rebre material perquè els alumnes treballessin sols a casa.

Mascareta i baixada de la facturació

Però no tot ha estat fàcil en aquesta escola de música. “El més complicat ha estat mantenir les classes en grup”, exposa Chocrón. A Tempo ha demanat una línia de crèdit per mantenir-se de cara als temps que venen. “Hem de ser conscients del greuge per a totes es famílies econòmicament, amb la qual cosa hi haurà una reducció de facturació”, afirma Chocrón. També s’imagina les classes amb mascareta, a excepció dels més petits, i mantenint la distància de seguretat d’1,5 metres, i “per a la coral ens estem imaginant que els nens cantin amb visera”.