Els primers a visitar-nos aquest nou curs són Guillamino, impulsor del concurs de talents Trap Kids, i Rally Ray, guanyador de la primera edició. L’escena urbana en català és cada vegada més gran, però encara l’envolten molts prejudicis relacionats amb la llengua, i precisament això vol desmuntar aquest concurs. Parlem amb ells sobre la llengua, els seus referents musicals o el futur dels directes, però a més… els sotmetem al Test de Cultura Pop: un qüestionari que estrena l’Alvie per posar a prova els convidats d’aquesta temporada!

Però aquesta tornada ve plena de noms indispensables: tots aquells artistes que no han parat de sonar, sorprendre’ns, fer-nos ballar i batre rècords aquest estiu. Així, toca repassar els àlbums nous de Taylor Swift, Katy Perry i Beyoncé, així com la revisió que la DJ The Blessed Madonna ha fet de ‘Future nostalgia’, de Dua Lipa.

No hi poden faltar els sud-coreans BTS o l’èxit de Cardi B amb Megan Thee Stallion, ‘WAP’, i la selecció més cremosa, que ens portarà Troye Sivan, Oklou i A. G. Cook.

Ja tornem a ser aquí, a l’’Habitació 910’, la casa del pop de betevé!