Si parlem del rei del pop, tothom sap que es tracta de Michael Jackson, que es va guanyar aquest títol ja fa anys, merescudament, i ningú no vindrà a treure-li. Ara bé: sí que n’hi ha que el voldran emular. Literalment: convertir-se en imitador oficial d’Michael Jackson és una aspiració que va anar en augment d’ençà de la seva mort, el juny del 2009. Ara, a ‘Forever. King of Pop’, el musical que li ret homenatge, Alex Blanco es posa en la pell del rei, i a l’’Habitació 910’ volem saber com ha estat arribar fins aquí, i si sempre va ser fan del rei. Aquest homenatge podrà gaudir-se al Teatre Coliseum de Barcelona fins al 19 de juny.

També rebem el presumit de Catalunya, a.k.a. Subliminal, un jove artista de música urbana en català que està a punt de presentar el seu àlbum debut: ‘El presumit’. Amb temes com ‘Radios i TVs’ o ‘Foto familiar’ suma milers de reproduccions a Spotify i YouTube, així que és hora que el coneguem.

Barcelona mai no descansa: després d’un intens primer cap de setmana, el Primavera Sound no s’atura i repassem els artistes que no et pots perdre aquesta setmana: Dua Lipa, M.I.A. (que estrena senzill i vídeo!) o Bad Gyal i Charli XCX, que repeteixen. A més, l’Alvie us recomana les cites més gurmet: A. G. Cook, Erika de Casier o la joveníssima Pinkpantheress.

El pop i els seus reis i reines estan més vius que mai a l’’Habitació 910’!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica aquí:

Llista de reproducció: