(ACN) Gorillaz ha encès aquest dissabte el Primavera Sound en un dels grans concerts d’aquesta jornada amb el seu electropop, rock alternatiu i hip-hop. El grup, liderat per Damon Albarn, ha repassat els seus grans èxits a l’escenari d’Estrella Damm. Un altre concert destacat ha estat el de Nick Cave & The Bad Seeds. Cave ha tornat al Primavera Sound com a cap de cartell i com ja va passar l’1 de juny del 2018 el cantant ha ofert una actuació enèrgica amb el seu rock de garatge i experimental. Els dos concerts s’han celebrat en una jornada en què, igual que divendres, no s’han produït grans cues, tot i l’alt nombre d’assistents.

Gorillaz ha repassat alguns dels seus èxits com ‘Feel good Inc.’, ‘Rhinestone eyes’ o ‘On melancholy hill’ en una de les actuacions més multitudinàries d’aquest dissabte al Parc del Fòrum. El públic ha corejat els temes del grup que ha estat fidel al seu estil divers en gèneres i a la seva estètica, projectant les imatges del grup virtual fet per animació.

El grup britànic, liderat per Damon Albarn, cantant de Blur, ha publicat discos antològics com ‘Demon days’ (2005) o ‘Plastic beach’ (2010). Gorillaz va actuar a Barcelona en el marc del Sónar l’any 2018.

Nick Cave torna al festival quatre anys després

Nick Cave & The Bad Seeds ha arribat al Primavera Sound un any després de publicar un disc de cares B i rareses. Al llarg de la seva carrera, Nick Cave & The Bad Seeds han publicat àlbums tan antològics com ‘Abattoir blues/The lyre of Orpheus’ de l’any 2004 o els ja més clàssics ‘From her to eternity’, de l’any 1984, o ‘Let in love’, del 94.

En la mateixa línia que el concert de fa quatre anys, Cave s’ha mostrat molt proper al públic mesclant la seva vessant més de rock contundent amb la més melancòlica. Des de l’escenari Pull & Bear, el músic, escriptor, actor i compositor de cinema australià ha interpretat alguns dels seus clàssics com ‘Red right hand’, ‘O children’, ‘Into my arms’ o ‘Bright horses’. En diverses ocasions, el cantant s’ha apropat al màxim al públic que estava a primera fila agafant-los les mans i cantant-los directament a ells.

Cave ha actuat al Primavera Sound, quan fa menys d’un mes que va morir el seu fill.

Un dels altres concerts destacats de la jornada ha estat el de la cantautora britànica Jorja Smith.

Menys cues que la primera jornada

Després de les cues i aglomeracions de la primera jornada al Fòrum, aquest dissabte, com ja va passar divendres, no s’han produït grans cues al Primera Sound, tot i l’alt nombre d’assistents, en especial al concert de Gorillaz.