Primavera Sound dissabte

(ACN) L’edició del 2022 del Primavera Sound ha tancat el seu primer cap de setmana amb més de 220.000 assistents. En concret, segons ha informat el festival en un comunicat, 66.000 persones van assistir als concerts de la nit de dijous, 74.000 divendres i 80.500 dissabte. L’organització ha agraït la “paciència” dels assistents per “superar els reajustos propis d’una primera jornada“, en referència a les queixes per cues en la jornada de dijous a les barres i als accessos del festival. El Primavera Sound ja va demanar disculpes divendres.

El festival es reprendrà el proper cap de setmana amb més concerts al Parc del Fòrum, tot i que al llarg de la setmana la programació continuarà en 14 sales i espais de la capital catalana, amb més de 500 concerts en viu, com Megan Thee Stallion, Beck, Interpol o Phoenix.

Primavera Sound 2022: tota la informació actualitzada

Durant el primer cap de setmana, han actuat pels escenaris del Parc del Fòrum, entre d’altres, The National, Gorillaz, Beck, Manel, Low, Fontaines DC, Ferran Palau o Rigoberta Bandini. Per al cap de setmana que ve passaran pel festival Dua Lipa, Lorde, Yeah Yeah Yeahs o Antònia Font.