Els assistents al Primavera Sound han anat a totes amb Rigoberta Bandini en la que ha sigut ja, aquest divendres, la segona nit de festival. La barcelonina ha convertit l’escenari Cupra en una autèntica pista de ball. El públic s’ha deixat portar amb les populars ‘Perra‘ i ‘Ay mamá‘, just després de l’actuació d’un dels caps de cartell de l’edició del 20è aniversari, el grup The National.

En aquesta segona jornada, el festival ha retornat a l”indie’ més pur amb l’actuació de la banda nord-americana, que ha portat el festival al seu ADN més propi, el gènere que l’ha fet gran. The National, liderat per Matt Berninger i conformat pels germans Dessner i Devendorf, han desplegat els reclams principals del seu repertori. Jaime XX i Caribou han tancat la nit en una jornada amb menys cues i aglomeracions que la primera.

Bandini, de les poques artistes catalanes

La cantant de Barcelona, musicalment coneguda com a Rigoberta Bandini, però de nom Paula Ribó, és una de les poques artistes catalanes que actuen enguany al Primavera Sound. De fet, ho fa per partida doble, ja que actua els dos caps de setmana. Bandini comparteix escenari amb altres catalans com el grup Manel, Maria del Mar Bonet o Bad Gyal.

Una nova nit amb menys cues i aglomeracions

Els reforços anunciats per l’organització del Primavera Sound han fet efecteDesprés d’una nit amb diversos incidents, el festival va entonar el “mea culpa” i ha posat fil a l’agulla per evitar les aglomeracions i les cues “quilomètriques” que es van viure en la primera nit de concerts. L’organització ha contractat més personal per oferir un servei més àgil, tant per accedir al recinte com per demanar una consumició. La majoria dels assistents han celebrat el canvi en el servei.

Tot i això, alguns usuaris mantenen les crítiques i asseguren que encara hi ha coses a millorar. Diuen que les aglomeracions segueixen, per exemple a les barres dels escenaris principals, on, segons algunes piulades de Twitter, les “cues encara superaven la mitja hora”.