Els reforços anunciats per l’organització del Primavera Sound han fet efecte. Després d’una nit amb diversos incidents, el festival va entonar el “mea culpa” i va posar fil a l’agulla per evitar les aglomeracions i les cues “quilomètriques” que es van viure en la primera nit de concerts.

L’organització va contractar més personal per oferir un servei més àgil, tant per accedir al recinte com per demanar una consumició. La majoria dels assistents han celebrat el canvi en el servei.

Tot i això alguns usuaris mantenen les crítiques i asseguren que encara hi ha coses a millorar. Diuen que les aglomeracions segueixen, per exemple a les barres dels escenaris principals, on, segons algunes piulades de Twitter, les “cues encara superaven la mitja hora”.

Crítiques també pel manteniment d’algunes instal·lacions i per l’accessibilitat als escenaris per a persones amb mobilitat reduïda quan “altres anys havien cuidat molt els accessos per a ells. En aquesta edició han reduït els transports per anar d’un escenari a l’altre, només n’hi ha un”, ha explicat a betevé una usuària.

“Les coses han funcionat raonablement bé”

Des del consistori, Jordi Martí ha afirmat que durant la segona nit del festival “les coses han funcionat raonablement bé” i que no s’ha produït cap incidència destacada. Martí ha considerat que fins ara els problemes principals havien estat dins del festival i no fora, en al·lusió a les cues del primer dia. Ha apuntat que potser van tenir més afluència de la que esperaven, però que en la segona nit tot ha anat millor.

Pel que fa a les declaracions d’un dels portaveus del festival que assegura que la ciutat no els estima i que potser acabarien marxant, el regidor ha insistit que des de l’organització no els han sabut concretar quin és el problema ni què els ofereix Madrid que no els ofereixi Barcelona. El regidor ha reivindicat també que el Primavera Sound “és un festival barceloní” i ha valorat que marxar, entenent-lo com el festival actual, és “difícil”.

El regidor ha subratllat que les negociacions han anat “bé” i que estan en espera de rebre una resposta a la proposta per als propers quatre anys que s’ha fet des del consistori.