Amb la ferma intenció d’obrir-se i fer-se cada vegada més inclusiu, i sempre amb el seu compromís social —aquesta vegada, la campanya treballarà els drets dels refugiats LGTBIQ+—, el Pride Barcelona 2018 organitzarà activitats molt variades i, en l’àmbit merament musical, hi actuaran artistes de tot tipus. No hi faltaran dives eurovisives com Loreen i Conchita Wurst, noms imprescindibles dels anys noranta, com Gala o Camela, i noms imprescindibles de l’actualitat mil·lennista com Ms. Nina i King Jedet. Aprofitem per parlar amb aquest últim i escoltar una selecció del que ens esperarà a finals de juny al ja mític escenari d’avinguda de la Reina Maria Cristina.

Però si alguna cosa ha sacsejat el món de la música aquesta setmana és l’esperat i anticipat retorn de Christina Aguilera. Es tracta d’’Accelerate’ que, sense ser el primer senzill oficial, ens dona pistes de com podrà sonar “Liberation”, el seu primer àlbum després de sis anys de silenci.

A més, el nou tema de Jennifer López, que no ha deixat indiferent a ningú, fa pinta que no pararà de sonar en tot l’estiu, així com el darrer àlbum de Javiera Mena o un nou tema del jove Troye Sivan.

Per tancar l’’Habitació 910’, un petit recull de les millors produccions de Timbalad: Aaliyah, Justin Timberlake o Missy Elliott, protagonistes d’èxits icònics que ja formen part de la història del pop.

Encara en voleu més? Entreu i gaudiu del millor pop aquí, a betevé 91.0 fm!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part