Les botigues de proximitat de Barcelona acolliran 1.890 actuacions de cantants d’òpera que interpretaran àries i cançons napolitanes amb l’objectiu d’apropar aquest gènere líric al públic. A més, en les 630 hores de recitals, cada peça estarà relacionada amb l’activitat del comerç que acull el recital. Les peces es repetiran cada 15 minuts per facilitar el passeig del públic de botiga a botiga.

Aquest divendres s’ha inaugurat el cicle de concerts. Els assistents han pogut gaudir d’un repertori molt variat, des de Turandot de Pucchini fins a la Bohème o Carmen. Tot en llocs, molt poc habituals: una peixateria, una xarcuteria, una herboristeria o una botiga d’electrodomèstic.

L’activitat s’emmarca en l’Any del Comerç i la Cultura, organitzat per l’Ajuntament i la Fundació Barcelona Comerç. Per aquest motiu, hi participaran els diversos eixos comercials de la ciutat.

Òpera al comerç es desenvoluparà cada divendres de 17.30 a 20.30 h, fins al 15 de novembre. El tret de sortida el farà aquest divendres l’Eix Comercial Sagrada Família.