Fa 11 anys que Donna Summer ens va deixar i, per commemorar-ho, la plataforma HBO Max estrena el documental sobre la seva vida i trajectòria artística. I és l’excusa perfecta per fer un recorregut per les darreres dècades i veure com la música disco ha seguit influenciant la música pop. Pels volts del canvi de mil·lenni Jamiroquai o Sophie Ellis-Bextor van tornar la música disco a les ràdios i els clubs. El 2005, Madonna va fer el seu homenatge definitiu a la pista de ball amb ‘Hung up’. I el 2020 tothom va semblar posar-se d’acord per treure la pols a la bola de discoteca: Dua Lipa, Kylie Minogue i Jessie Ware van ser-ne les culpables amb els seus respectius àlbums. Aquesta setmana, a l’’Habitació 910’ ens cobrim de brillantons i ens posem a ballar!

I si Kylie Minogue es va posar més disco que mai ara fa tres anys, el seu nou senzill, ‘Padam Padam’, sembla clarament influenciat per la icònica Édith Piaf. Miley Cyrus, Jorja Smith, Shakira o Christine and the Queens són alguns dels altres noms que trobem en aquest repàs del més nou. Ah! I Paulina Rubio, que ens ha regalat grans moments televisius al llarg de la darrera setmana.

D’estrena està també la Lala Hayden: acaba de publicar el seu primer EP en solitari, “Girl becomes”, on trobem la seva meravellosa ‘Slice’, que ja vam estrenar fa setmanes. La Lala ja fa anys que va aprendre com és el món de la faràndula per dins: el seu passat com a model, presentadora i, després, la seva trajectòria musical amb la banda Anteros, l’han fet forta. I calia una pausa, trobar-se, i fer florir la seva essència més pura, ara en solitari.

El duo LAL’BA van arribar a l’escena una mica per casualitat, quasi com un joc. I el joc els va portar a publicar, el mes passat, el seu primer àlbum, “No hi ha dies dolents”. Un treball sobre totes les formes de l’amor amb talls com ‘Estic per tu’ o la seva col·laboració amb ni més ni menys que Delafé y las Flores Azules!

I prepareu els vostres “looks” més espatarrants que la Carla té un pla perfecte per a vosaltres: la tenim convidada a casa de’n Barry Brandon, o el que és el mateix, The Queer Indigo, responsable de la festa ICONIQA de la sala Razzmatazz. Aquest diumenge hi porten Violet Chachki, guanyadora de la setena temporada de RuPaul’s Drag Race, i volem que ens expliqui més sobre l’origen de la festa i el seu projecte The Queer Coven.

Brillantons, llums de discoteca, estils increïbles… És l’hora d’entrar a l’’Habitació 910’, de betevé!

Escolta el programa aquí:

Llista de reproducció: