Imprescindibles de Teatre Barcelona conversa amb el director del festival Grec, Francesc Casadesús, sobre l’edició d’aquest any que gira al voltant de les creacions artístiques col·lectives, especialment el cant coral i el circ. Segons Francesc Casadesús, “tenia ganes de reflexionar des de l’experiència artística sobre la soledat i la col·lectivitat, estar sol o acompanyat”, després d’aquests anys de pandèmia.

Cant coral i circ, protagonistes del Grec 2023

Segons Francesc Casadesús, el circ és un art de molt nivell al nostre país però poc conegut i valorat i, per això, cal donar-li suport, ja que molt poques vegades es troben espectacles d’aquesta disciplina a grans sales públiques del país.

Volia que la gent s’enamorés del circ igual que me n’he enamorat jo”
Francesc Casadesús, director del festival Grec Barcelona

Aquest any, el Grec té una dotzena d’espectacles amb corals, que s’hibriden amb altres disciplines. L’espectacle inaugural ‘The pulse’, de la companyia australiana Gravity and Other Myths reuneix dalt de l’escenari 30 acròbates i 36 dones del cor de dones de l’Orfeó Català. i a ‘For Evita: una astracanada musical’, de Jordi Prat i Coll, hi actua un cor d’una escola del Raval.

Escolta el pòdcast aquí: