Els seus inicis, a la revista ‘Súper Pop’ ja la converteixen en la convidada ideal: pel seu currículum hi passen les bandes de nois més importants de les últimes dècades, a més de noms com Hilary Duff o Emma Bunton. I no hi ha cosa més pop que la premsa rosa nacional, i aquest és, sens dubte, el terreny que més domina. Mentre ens explica com ha arribat fins on és ara, anirem repassant noms indispensables de la cultura popular, especialment de la seva rellevància en aquest any que ja acaba.

Seguim amb bandes de nois i noies, o més ben dit, amb els seus exmembres, perquè Camila Cabello i Harry Styles, amb els seus nous treballs corresponents, protagonitzen les novetats de la setmana, que completen Halsey i La Roux.

I com cada mes, torna la nostra analista de tendències i experta en societat i cultura, l’Alba Riera! Aquesta vegada, ve a parlar-nos dels “natius digitals”, és a dir, dels joves que ja han crescut amb la tecnologia i les xarxes socials integrades al seu ADN. Més concretament, descobrirem l’univers del TikTok, que ha fet popular a promeses actuals com Lil Nas X o Loren Gray.

Què us sembla si ho tanquem enfilant-nos a la màquina del temps? Recordeu els principals èxits del 2009? Doncs aquí a l’’Habitació 910’ us refresquem la memòria!

“Gossips”, apps, èxits: la cultura popular és molt àmplia i us espera tota a betevé!