Miguel Poveda ha omplert la Sala Pau Casals de L’Auditori. El concert del cantaor badaloní era el de cloenda de l’any de celebració del 40è aniversari del Taller de Músics. Un centre al qual Poveda va estar lligat durant 12 anys, com a alumne i després com a professional representat pel taller.

Miguel Poveda també està d’aniversari, el dels 30 anys damunt dels escenaris. Però a L’Auditori no hi ha recalat amb l’espectacle que du de gira per celebrar-ho, sinó amb un format especial. Ha comptat amb diversos convidats, com el pianista i director artístic del Taller, Joan Albert Amargós. Un col·laborador de llarg recorregut amb el qual ha enregistrat diversos discos, com el recent ‘Enlorquecido’ (2018). També han estat convidats el percussionista Pepe Motos i la cantaora La Fabi.

Any clau per al Taller de Músics

Part del repertori ha estat dedicat al cante tradicional, però Poveda ha transitat també pels territoris que li han donat fama d’intèrpret inquiet. Com ‘Desglaç’, el primer disc en català d’un cantaor flamenc, on va posar música i veu a versos, per exemple, de Maria-Mercè Marçal.

El Taller de Músics tanca amb aquest ple a L’Auditori un any ple de fites: haver organitzat el I Congrés de Flamencologia i Pedagogia Flamenca, la primera fira de jazz (Jazz I Am) i haver recuperat les 12 hores de jazz a la ronda de Sant Antoni, entre altres iniciatives.