Sergio Dalma va debutar el 1989 amb ‘Esa chica es mía’, un àlbum que, segurament, avui s’hagués titulat d’una altra manera però que en aquell moment li va valer un disc de platí i continua sent una de les seves cançons més conegudes. Va ser el primer èxit del sabadellenc Josep Capdevila després de la seva iniciació com a vocalista d’orquestres i com a intèrpret de melodies publicitàries, on va començar a connectar amb aquella veu trencada de gust italià. Des de llavors han passat tres dècades, un festival d’Eurovisió, vint treballs discogràfics i més de quatre milions de còpies venudes que l’han portat a actuar arreu del món.

‘Sergio Dalma. 30 y… tanto’

Per celebrar tots aquests anys sobre escenaris, l’artista ha publicat el disc ‘Sergio Dalma. 30 y… tanto’, en què recull, amb una sonoritat renovada, alguns dels seus temes més emblemàtics com ‘Bailar pegados’, ‘Déjame olvidarte’ o ‘Solo para ti’. I com en una declaració d’intencions de tot el que encara té per recórrer els seus 55 anys, l’àlbum presenta també tres cançons inèdites, entre les quals una dedicada a la seva principal font d’inspiració artística, les dones. El single titulat ‘Donna’, compta amb la col·laboració d’Andres Ceballos, líder de DVICIO.

Concerts de Sergio Dalma a Barcelona

El cantant arrencarà al gener la seva gira de presentació del disc que el portarà a actuar a Barcelona a l’abril en dos concerts que tindran lloc a l’Auditori del Fòrum.

Auditori del Fòrum de Barcelona

Dissabte, 18 d’abril, a les 21 h, i diumenge, 19 d’abril, a les 19 h
Entrades entre 25 i 67 euros