El Palau de la Música arrenca la programació nadalenca, amb ofertes per a tots els públics. Per donar el tret de sortida a una de les èpoques de l’any en què els concerts i activitats en família tenen més protagonisme, s’ha organitzat un recital de nadales que ha acompanyat l’encesa d’un nou enllumenat. L’encarregat d’oferir-lo ha estat el Cor Infantil de l’Orfeó Català.

Enllumenat i ubicació nous

És la primera vegada que el Palau de la Música s’il·lumina de dalt a baix, i se suma així a la iniciativa de l’Ajuntament de reforçar aquestes festes l’enllumenat del centre de Barcelona.

El Palau també ha presentat una nadala amb la qual desitja bones festes i un 2020 “ple de llum per a tothom”.

La programació d’aquest Nadal al Palau

  • Destaca el debut de Jakub Józef Orlinski, que, acompanyat per Il Pomo d’Oro, delectarà amb obres de Cavalli, Bononcini i Händel Hasse, entre d’altres.
  • El Palau ha fet un encàrrec a Jordi Savall, que per primera vegada dirigirà l’imprescindible l’Oratori de Nadal’ de Bach.
  • La Simfònica del Vallès interpretarà el tradicional Festival de Valsos i Danses amb l’alegria del ball circular de la família Strauss.
  • Tancarà l’any musical el tradicional Concert de Sant Esteve amb els cors de l’Orfeó Català, que ja ha exhaurit localitats.
  • Per a tota la família s’ofereix l’espectacle Twinkle twinkle baby’s star’, amb cançons i dites angleses i repertori tradicional català.
  • I el dissabte 4 de gener, Flamenkat ofereix un ventall d’estils dins del flamenc per descobrir diferents sonoritats.
  • Si es vol conèixer el Palau per dins i més a fons, el programa Visitem el Palau en dona la possibilitat els dies 28 i 29 de desembre i 3 i 4 de gener.

Regala(‘t) Palau

Per als més melòmans, el Palau proposa diferents regals per a aquestes festes: itineraris, obertures d’iniciació a la clàssica, abonaments de cicles de temporada, paquets a mida i xecs regal per a qualsevol dels espectacles de la temporada.

Aquest desembre disposa també d’un calendari d’advent propi. Hi ha 24 promocions de 24 concerts de la temporada actual.