Aquest cap de setmana se celebrava la Barcelona Eurovision Party, que reuneix representants del festival de diversos països, tant de l’edició d’enguany com d’anteriors. El plat fort era el concert de dissabte al Sant Jordi Club amb actuacions de Las Ketchup i una selecció de les candidates d’aquest 2024, però divendres ja s’escalfaven motors amb la prèvia a La Terrazza del Poble Espanyol. I allà hi tenim l’Alvie, esperant a la catifa violeta, per parlar amb Nebulossa, Rosa López o Megara, entre d’altres.

I per seguir amb la febre eurovisiva, us hem preparat una selecció dels millors moments i curiositats del festival, així com les nostres preferides i les que les apostes actuals posicionen com a possibles guanyadores.

Però també ens envaeix l’esperit del country arran del nou àlbum de Beyoncé, ‘Cowboy Carter’. El Jordi us porta una bona colla d’exemples d’altres popstars que s’han rendit al gènere, així com altres ocasions en què ja s’ha fusionat amb la música urbana. O és que no recordem l’‘Old Town Road’, de Lil Nas X?

Certs aires de country (ni que sigui pels barrets de vaquera i els cavalls) també sobrevolen els darrers senzills de Dianka. La vam conèixer el 2022 amb el seu EP ‘Mamá, quiero ser artista!’, que ja mirava cap al folklore propi, i que va acompanyar FUTURACHICAPOP al nostre especial de Cap d’Any. Ara ve amb nou senzill, ‘CORCELITO!’, que ens presenta en directe a l’’Habitació 910’.

També tenim en directe, i per partida, Polo Nández, que a més s’acompanya, en un dels talls, del canari DELLACRUZ, un dels artistes de la passada edició del Benidorm Fest que, precisament, és un dels convidats a la BCN Eurovision Party. Cercle tancat!

Ja sigui per cantar i ballar el ‘Zorra’, de Nebulossa, o per cridar ‘Yeehaw, cowboy!’, no t’ho pensis més i entra a l’’Habitació 910’!

Escolta el programa aquí:

Llista de reproducció: