El quart àlbum d’estudi d’Els Catarres significa, d’entrada, el canvi de la instrumentació acústica a l’electrònica. I com que aquí som ben curiosos, hem volgut saber de primera mà d’on ve la idea de buscar aquest nou so i en què es materialitza. A més, descobrim quines són les influències més pop de l’Èric, en Jan i la Roser, que van des de Queen fins a John Mayer.

Però ells no són els únics convidats aquesta setmana a l’’Habitació 910′: en Jordi torna a pujar a la màquina del temps per parlar amb Álvaro Gutiérrez, un dels organitzadors del Paraíso, nou festival de música electrònica de Madrid.

I, tornant al present, un altre festival té embogida Barcelona: ens trobem en ple Sónar 2018, així que és hora de repassar alguns dels seus punts més àlgids, com Gorillaz o el talent badaloní de Rosalía.

Si parlem exclusivament de novetats, toca destacar una nova entrega del rendibl tàndem que formen Shakira i Maluma, ara amb un tall de regust jamaicà anomenat ‘Clandestino’. També fem un tastet de l’esperat nou àlbum de Christina Aguilera i escoltem l’enèsima col·laboració d’aquest any de J. Balvin, aquesta vegada amb Ozuna i Sky.

Estem ben acompanyats a l’’Habitació 910′, però encara hi queda espai: ens hi acompanyeu? Ja ho sabeu: el millor pop el teniu a betevé 91.0 fm!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part