Clip i Cora Novoa han omplert de gom a gom l’escenari SonarDôme amb una sessió de tecno que ells defineixen com a fosc (per bé que ella és més aviat coneguda per facturar un tecno melòdic). Una sessió, en tot cas, analògica, perquè no fan servir ordinadors, sinó caixes de ritmes i sintetitzadors amb els quals cuinen la música a l’instant, segons la reacció del públic.

Clip ha enregistrat el seu darrer treball, ‘Magnetic Reconnection’, al segell Seeking the Velvet, que és de Cora Novoa. La gallega fa més d’una dècada que està immersa en el món de la música, per bé que hi va arribar accidentalment procedent del món de la informàtica (també ha estudiat enginyeria de so). Ha participat al Sónar+D en una xerrada sobre com construir marca a partir de la música.

Rosalía i Gorillaz, també protagonistes de la nit

Una de les protagonistes de la nit al Sónar ha estat la fusió del flamenc amb el so electrònic que proposa Rosalía. La cantaora va desbordar les previsions d’aforament i molts es van quedar sense poder veure-la. Qui també va brillar sobre l’escenari va ser el grup britànic Gorillaz, que després de cinc anys sense trepitjar Barcelona, van interpretar cançons inèdites del seu proper àlbum, ‘The Now Now’, que s’estrenarà el 29 de juny.