Entre els més de 150 artistes, n’hi ha d’imprescindibles per als amants del festival, resumits en aquesta llista. L’organització del Sónar vol celebrar els 25 anys amb més de 230 activitats, però, a més, han incorporat una activitat especial, el Sónar Calling GJ273b. Es tracta de la primera sèrie de transmissions de ràdio que s’envien a un exoplaneta planeta pròxim i “potencialment habitable”, que es pot veure en un documental de betevé.

Al festival també hi ha espai per als discjòqueis. Aquest any amenitzaran l’ambient Richie Hawwtin i Laurent Garnier. També ho farà Thom Yorke, el líder del grup Radiohead, amb un nou projecte electrònic, i repetirà la seva presència el grup novaiorquès LCD Soundsystem. 

La jornada d’aquest dijous ha servit per escalfar motors. Hi hem pogut escoltar els greus demolidors del discjòquei madrileny Oscar Mulero, la barreja de beats i percussions dels congolesos Kokokó, el rapejat del productor egipici Rozzma, el hip-hop de Little Simz o el flamenc d’avantguarda d’El Niño de Elche i Israel Galván.  Quan s’espera més públic és a partir d’aquest divendres, quan també hi haurà les primeres actuacions del Sónar de Nit.

Una trentena de concerts a través del web de betevé

Si ets dels que no tens entrada per al Sónar, pots seguir algunes de les actuacions a través del web de betevé. Des d’aquest dijous i fins dissabte s’emetran 30 concerts del festival, entre els quals hi ha Gorillaz, Laurent Garnier, Undo i Charlotte de Witte.