No hi ha una setmana que elles no siguin les protagonistes a la casa del pop de betevé. Elles fan moure la indústria musical, des del “mainstream” fins als projectes més alternatius. I en ple 8-M ho seguim reivindicant, per si quedava algun dubte. El mateix dia que Ariana Grande publica àlbum, ‘Eternal sunshine’, celebrem la seva carrera com una de les grans icones del pop contemporani, però també sonen Madonna, Lady Gaga o les Destiny’s Child. I torna a visitar-nos l’Hugo Hipo, ara convertir en secessionista, per celebrar les grans exponents del pop nacional, des de Rosalía a Julieta.

L’escena del pop alternatiu actual tampoc no sonaria com sona si no fos per la influència d’artistes com Björk, Kate Bush o Lana del Rey, entre d’altres, i l’Alvie els ret l’homenatge que es mereixen en una nova entrega de les seves ‘Gourmet tracks’.

La Ven’nus, que ens va visitar la temporada passada, torna amb el seu últim àlbum, ‘post-mullet’, que ens presenta en directe, i coneixem la Drica, artista brasilera que, gràcies a la beca de suport a la creació artística de Paral·lel 62 ha pogut veure com el seu àlbum, “Nova era”, es convertia en una realitat. Ens porta en directe un dels seus talls, ‘Comando automático’, que de segur us encisi tant com a nosaltres!

I seguim obrint les portes als concursants d”Operación Triunfo 2023′: aquesta setmana els toca a Lucas Curotto, que acaba d’estrenar el seu primer senzill, i a Álvaro Mayo, que a banda de parlar-nos del seu ‘Mis Nenas’, s’enfronta a un ‘Trivia Pop’ dedicat exclusivament a la seva ídola, Ariana Grande. Serà tan “arianator” com diu? Veurem…

I el final de festa el firma Sonia Madoc, que ens fa ballar (i segur que a tu també!) amb la seva nova versió del ‘Deja que mueva, mueva, mueva’.

Ai, les “popstars”, el motor de les nostres vides!

Escolta el programa aquí:

Llista de reproducció: