Obrim l’’Habitació 910’ amb una convidada de luxe: Dolo Beltrán. El debut de l’exvocalista de Pastora sense la formació la portarà el proper divendres, 27 d’abril, a El Molino en el marc del Festival Mil·leni. És un escenari que té ganes de trepitjar i que ens serveix d’excusa per a desgranar aquest primer àlbum i parlar del present, el passat i el futur de l’electrònica, el pop, i els seus noms més destacables. Un intercanvi d’influències i anècdotes que dibuixen amb claredat el perfil d’aquesta melòmana, que és molt més que una bèstia d’escenari.

Però, a més a més, seguim amb estrenes dins del pop més comercial: el retorn de Nicki Minaj amb, no un, sinó dos senzills, el nou vídeo de ZAYN, que ens serveix per fer safareig d’ell i la seva mànager, i el bombardeig d’avançaments de la sempre interessant Janelle Monáe.

Taylor Swift aquesta vegada és notícia per fer una versió, portant-lo totalment al seu terreny, d’un clàssic d’Earth, Wind and Fire, i per un ensurt delicat que s’ha endut aquesta setmana.

I de qui no sabem ja què esperar és de la reina de les reines: Madonna insinua el nom d’un posible productor per al seu teòric nou àlbum… Molts dubtes i interrogants, encara.

Ganes de més? Us esperem, ben acompanyats, a l’’Habitació 910’, de betevé 91.0 fm!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part