Xavi Pitarch és de Tírig, un petit poble de Castelló. Alguna cosa tenen les terres valencianes perquè la música que surt d’allà és pura potència i innovació. Sota el nom de Blu Boi va publicar, a finals del 2021, ‘Jove x sempre’, el seu primer EP, en què parteix del pop que sempre l’acompanya per deconstruir-lo, explorant textures i buscant sempre una ambientació ben determinada. L’acompanya en aquest viatge experimental la influència d’artistes com Arca i Sophie, fent del soroll- per alguns- una arma potent d’expressió. Que no acabes d’entendre a què sona tot això? Només cal que entris a l’’Habitació 910’ per descobrir-ho!

Ja que hi ets, et portem, per fi, el nostre ‘‘top 10’’ del mes de maig, que ja es feia esperar! Hi seguiran Charli XCX i Rosalía? Quines novetats hauran entrat? I sobretot: qui trobem a dalt de tot de la llista?

I si maig s’acaba, vol dir que ja tenim a tocar la temporada de festivals de música de Barcelona, i cal anar repassant els seus cartells. El Primavera Sound ja treu el caparró: en menys d’una setmana podrem gaudir d’algunes de les nostres estrelles preferides, de Dua Lipa a Mabel, passant per Oklou o Grimes. I tot seguit aterra el Sónar, on trobarem Samantha Hudson o C. Tangana.

No et perdis cap detall del món del pop i entra a l’’Habitació 910’ de betevé!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica aquí:

Llista de reproducció: