Les concursants de la segona temporada de Drag Race Espanya estan de gira per tot el país amb el seu espectacle ‘El gran hotel de las reinas’, i fins al 26 de setembre ocupen el teatre Coliseum de Barcelona. És l’excusa perfecta perquè gaudim del seu talent i força sobre l’escenari, i també ho és per convidar-les a l’‘Habitació 910’. Com estan vivint aquesta aventura del programa i la gira? Com és enfrontar-se a l’odi a les xarxes? Cap a on projecten el seu futur més immediat? Venedita, Onyx, Diamante i Jota ens visiten per donar-nos resposta a aquests i altres assumptes i, sobretot, per passar una estona ben divertida.

I tot i que no pot ser-hi físicament, connectem també amb la cantant Rakky Ripper, que ha estrenat aquest estiu la seva col·laboració amb l’”ex-triunfita” Marta Sango. A ‘La corriente’ se sintetitzen a la perfecció els universos d’ambdues artistes, i Ripper ens dona detalls de com va ser el procés creatiu d’aquest esperat duet. I de pas, ens deixa amb el “hype” al cos, anunciant quelcom ben fort que arribarà properament… Quins nervis, Rakky! De moment, podrem gaudir del seu directe el proper diumenge 18 de setembre a la mítica Sala Razzmatazz.

Parlant de col·laboracions, també us portem el tema en què Romeo Santos ha convidat Rosalía, ‘El pañuelo’, que se suma a les novetats de Björk, Kali Uchis, Megan Thee Stallion o María Escarmiento, entre d’altres. Reines del drag i reines del pop: aquesta setmana l’‘Habitació 910’ es converteix en un palau on no podeu faltar!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica aquí:

Llista de reproducció: