L’Ale Conesa i l’Eric Turau es van retrobar, després d’anys, en una festa amb molt regust d’”after-party”, i així es va gestar el que ara ja és una realitat: la seva pròpia marca de sabates de plataforma. El nom no podia ser més idoni: Aft-r Barcelona. Ens expliquen aquest procés, el concepte que hi ha al darrere i, com sempre, ens endinsem en les seves trajectòries personals a través de la música que els ha acompanyat: imprescindibles del pop com Madonna, Lady Gaga o La Oreja de Van Gogh.

Amb Carles F. Galí, director de fotografia, encetem una petita classe introductòria al món de l’audiovisual. Qui és i què fa el “gaffer”? O què vol dir, exactament, direcció de fotografia?
Galí, que ha treballat amb promeses nacionals com Bad Gyal, Gabriela Richardson o MC Buseta té a Cher, Elton John i The Weeknd entre els seus indispensables de la història del pop.

I com cada inici d’any, les novetats ens arriben amb comptagotes: destaquem el més nou de Justin Bieber, Kali Uchis i el raper Tyga, que ha fet un homenatge ben curiós a l’arxiconeguda ‘Macarena’, de Los del Río.

Barcelona és llum, color, moda, creativitat… Barcelona és pop, i el millor s’allotja sempre a l”Habitació 910’, de betevé!