Chayanne actuarà el 18 d’abril al Palau Sant Jordi de Barcelona. Serà en el segon concert de la gira programada a l’estat, que començarà el dia abans a València i té previst recórrer les principals ciutats espanyoles com —després de València i Barcelona— Madrid, Sevilla, Múrcia i la Corunya.

Segons ha informat The Project en un comunicat aquest dimecres, el cantant, ballarí i compositor de Puerto Rico tornarà a l’estat 10 anys després de la darrera vegada amb un cicle de concerts en què, entre d’altres, repassarà alguns dels temes més coneguts de la seva discografia, com ‘Torero’, ‘Y tú te vas’, ‘Lola’, ‘Completamente enamorados’, ‘Madre Tierra’ o ‘Provócame’.

Grans noms al Palau Sant Jordi aquest 2020

A banda del concert que farà Chayanne —amb 50 milions de discos venuts arreu del món— al Sant Jordi el proper 18 d’abril, aquest recinte també acollirà altres grans noms de la música internacional. És el cas de David Bisbal, que ho farà el 15 de maig, o del britànic Elton John —amb prop de 300 milions de discos venuts—, que també hi actuarà aquest octubre.