El ‘Subúrbia’ d’aquesta setmana l’obrim amb una veu nordamericana, femenina i folk i que actuarà a la propera edició del Primavera Sound 2020, la Jessica Pratt. Continuem amb la Angel Olsen, que també ens visita properament, el Twin Shadow i el seu últim single publicat “Crushed”.
Us presentem al Sevdaliza, d’origen iranià i us parlem de la Caroline Polachek, exl-ider de les Chairlift i la seva nova carrera en solitari més pop. Perfume Genius i un dels seus últims llençaments, així com la King Princess des del segell del Mark Ronson o el nou remix dels Real Lies formen la centralitat del programa. També en aquesta part podeu conèixer a The Lucies, incidim de nou en la propera data en directe a Barcelona dels britànics Metronomy i en el nou àlbum del Mura Masa.

A la segona part parlem del francès Gesaffelstein i us punxem la seva última col.laboració amb el Pharrel Williams i comentem la propera data del Joe Crepúsculo i l’Omar Souleyman a la nostra ciutat.
Moment revival amb un nou remix de la Neneh Cherry de material extret del seu magnífic àlbum debut “Raw Like Sushi” publicat el passat 1989 i molts més continguts.

Escolteu el programa sencer aquí: