L’’Habitació 910’ s’ha inundat de tons vius, llum i ombres amb aquest parell de divulgadors de la creativitat. I de fet, a això es dediquen tots dos, cadascun en el seu terreny. Pinkpinkdust és maquilladora, i tal com ens ha confessat, la seva idea principal és fugir de l’avorriment i la sobrietat. No concep la seva feina sense la música i el pop, i de fet actualment és la maquilladora oficial de El Bloque TV, així que han passat per les seves mans des de La Zowi a Tomasa del Real. Passejant entre les playlists de la seva vida hem trobat també a Britney Spears, Lady Gaga i fins i tot Elton John.

El Carlos, per la seva banda, observa i immortalitza la Barcelona més dissident i diversa a través de la seva càmera. En la seva vessant de retratista, s’interessa per aquella gent que se sap diferent i ho viu amb orgull: més enllà de fotografiar-los, busca conèixer les seves històries i aconseguir que quedin explicades dins mateix del retrat. Fill orgullós de l’extraradi, la seva biblioteca musical inclou *

A més, el retorn d’Iggy Azalea, la revisió dels vint-i-cinc anys de carrera de Camela o una nova col·laboració de J Balvin amb Sean Paul són algunes novetats de la setmana.

Pop de tots els colors a l’’Habitació 910’ de betevé!

Escolteu el programa sencer aquí: