manga barcelona 2023

El Manga Barcelona 2023 torna amb la seva 29a edició per fer les delícies d’otakus i aficionats al món del còmic. Serà durant quatre dies, del 7 al 10 de desembre, en una fira que aplegarà al recinte firal de Gran Via, a l’Hospitalet, autors nacionals i internacionals, xerrades, exposicions, sessions de signatures, concursos de cosplay i, és clar, un gran desplegament tant de còmic manga com de la seva versió animada, l’anime.


Manga Barcelona 2023: dates

Del 7 al 10 de desembre del 2023, de 10 a 20 h


Entrades del saló del Manga a Barcelona

  • Entrada general: 15 €
  • Abonament de quatre dies: 50 €
  • Entrada gratuïta per a menors de quatre anys.

On es fa el Manga Barcelona el 2023?

Al recinte firal de Gran Via, a l’Hospitalet de Llobregat


Programa del Manga Barcelona 2023

  • Un programa extens amb tallers i activitats. Hi haurà una exposició dedicada a ‘El meu veí Totoro’, sessions gastronòmiques, projeccions de pel·lícules com ‘Detectiu Conan: Black Iron Submarine’, concursos de K-pop o un espai dedicat a la gravació de pòdcasts i entrevistes.
    Consulta el programa, dia a dia.
  • Convidats: la fira comptarà amb la presència de la il·lustradora Míriam Bonastre (autora del cartell Manga Barcelona 2023), així com del músic Vicke Blanka o la dissenyadora Maddi Rivas.
    Consulta la resta de convidats del Manga Barcelona 2023.

Plànol


Cartell del saló del Manga a Barcelona

Aquest any el cartell del Manga Barcelona 2023 és obra de Miriam Bonastre Tur. Va néixer a Pineda de Mar el 1994. Va estudiar il·lustració l’Escola Joso Centre de Còmic i Arts Visuals i ha format part de l’equip creatiu de Virtual Hero del Rubius.