Aquesta temporada, els Castellers del Poble Sec no tenen cap de colla, pròpiament dit, sinó una coordinadora tècnica. Després de celebrar tres assemblees sense que en sortís cap candidatura, un grup de castellers es van oferir a dur la junta tècnica i repartir-se les tasques de cap de colla.

La tècnica dels Castellers del Poble Sec es continua articulant en tres branques: pinya, troncs i canalla. Però aquesta temporada no hi ha la figura del cap de colla, sinó que un grup de castellers es reparteix les funcions d’aquest càrrec: el contacte amb els mitjans, organitzar les diades amb els altres caps de colla, portar els castells… Segons Ariadna Kun, membre de la coordinadora, la fórmula passa per una comunicació constant entre els tres equips de la tècnica.

Segons Kun, una part important de la feina que té per endavant la coordinadora tècnica és “regenerar el pom de dalt”. Els bandarres tenen a l’horitzó els castells de la gamma alta de set. A la diada del Castell de Montjuïc, van aconseguir descarregar el 5d7. Un altre objectiu que tenen en cartera és el 7d7, “necessita molta gent i aquest seria un bon objectiu, ser molta gent”, argumenta Ariadna Kun.