Aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera edició del festival Cook&Travel, una proposta pensada per a aquelles persones a qui els agrada viatjar i tastar plats d’arreu del món. Restaurants i comerços de primer nivell que aposten per la cuina internacional s’han citat a l’Antiga Fàbrica Damm per sorprendre els paladars més exigents. Els assistents han pogut tastar plats de més de 20 països, a la vegada que assistir a conferències, tallers i concerts.

La cita, que ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica Damm, ha reunit una quinzena de restaurants barcelonins que elaboren cuina internacional. La intenció era donar a conèixer i tastar tot tipus de menjars d’arreu del món. Els visitants també han pogut veure demostracions de cuiners en directe i xerrades culinàries, així com comprar productes únics o escoltar música en directe. Una de les singularitats és que en el festival hi han participat restaurants de gamma alta, que han ofert als visitants racions de les seves especialitats a només quatre euros. De fet, aquest era el preu de tots els platets que han donat aquest cap de setmana. Hi havia plats molt variats, des d’un pa de formatge del Fogo fins a unes  tapes índies del Tandoor o les especialitats vietnamites del Món Viet.

Tot i la pluja intermitent, aquesta primera edició ha assolit els 5.000 assistents, gent suficient per garantir-ne la continuïtat l’any que ve.