tast rambla 2022 barcelona

Torna el Tast a la Rambla 2022 a Barcelona. La nova edició de la cita gastronòmica es farà del 2 al 6 de juny i oferirà, com sempre, degustacions de restaurants, pastisseries, tapes i espais gastronòmics de la ciutat. També es programaran activitats gratuïtes. El festival culinari va néixer fa set anys, el 2014 , per acostar l’alta cuina a tots els públics i per reivindicar la Rambla com un gran eix lúdic de la ciutat.

Aquí tens una guia completa amb tot el que cal saber sobre el Tast a la Rambla 2022 a Barcelona: dates, horari, preus, activitats gratuïtes i totes les novetats de l’edició d’enguany. En total, hi participaran 38 restaurants.


Horari i on gaudir del Tast a la Rambla 2022: Quins restaurants de Barcelona hi participen?

Dates i horari del Tast a la Rambla 2022

Del 2 al 6 de juny 2022 podràs gaudir dels platets del Tast a la Rambla.

  • dijous 2 de juny: 12 a 22 h
  • divendres 3 de juny: 12 a 0 h
  • dissabte 4 de juny: 12 a 0 h
  • diumenge 5 de juny: 12 a 0 h
  • dilluns 6 de juny: 12 a 22 h

Ubicació del Tast a la Rambla 2022

El Tast a la Rambla 2022 es farà a la rambla de Santa Mònica de Barcelona.


El Tast a la Rambla torna sense restriccions d’aforament ni mascaretes

Platets i Tapes del tast a la Rambla 2022: totes les propostes

CUINA TRADICIONAL

  • Restaurante Amaya (Familia Torralba): Arròs cremós “Illa de Riu” amb cua de bou amb trufa
  • Babula Bar 1937 (Pol Bigorra): Burrata de Puglia amb sobrassada trufada de Mallorca
  • Can Culleres (Jordi Asensio): Ravioli d’ànec i bolets de Bordeus amb salsa de foie
  • Carmina (Xavier Rue): Calamar farcit amb botifarra de perol i bolets
  • Cera 23 (Melisa Herrera): Ensaladilla amb salmó marinat, areng fumat i adobats.
  • Família Nuri (Alex Jiménez & David Noguera): Arros de mar i muntanya de sèpia, botifarra i allioli de pebre vermell
  • Fonda España (Germán Espinosa): Corvina brassejada sobre pa pasta de full i salsa de mol·lusc
  • Foodlona by Miquel Antoja (Miquel Antoja): Fideuà de carabiner amb sèpia fresca i llagostí
  • La Pau (Adrià Giol& Ferran Comas & Xavier del Amor): Mandonguilla mar i muntanya
  • Moka 1934 (Marc López Alcaraz): Croqueta de tomàquet sec i formatge parmesà amb mahonesa d’herbes i croqueta de bacallà “a la llauna” amb allioli

TAPES I PLATETS

  • Anormal Plaza (Jon Giraldo & Jaime Lierberman): “Taco” de carnites, kimchi i maionesa de sriracha
  • Bar Alegría (Tomás Abellán): Pintxo de truita trufada
  • Bodega Amposta (Chema Martínez): Bomba de melos de vedella
  • Casa Guinart (Àlex Clotas): “Pepito” Casa Guinart
  • Cecconi’s (Alessio Biangini): Rigatoni cacio e pepe
  • Ceviche 103 (Manuel Alvarado): “Ceviche” nikkei de bonitol del Nord
  • Frankie Gallo ChaChaCha (Juanba Agreda): Pizza fregida
  • Mirch (Iván Surinder): Butter chicken pav
  • Pepa Tomate (Josep Carbonell): Sandvitx de cine (planxat de coca farcida de pernil ibèric, mozzarella, ruca, pesto vermell i oli de trufa)
  • Telefèric (Aziza el Bachiri):Brioix de mantega torrat, melos de carrillera confitada amb prunes
  • Teòric Taverna Gastronòmica (Oriol Casals): Coca de tomaquet, sardina fumada i papada amb allioli
  • Xuba (Antonio Sáez): Torrada de salmó salvatge picant

5 plats i tapes imprescindibles per gaudir al Tast a la Rambla 2022

CUINA D’AUTOR

  • Aleia Restaurant (Rafa de Bedoya): “Chicharrones” de Cadis i emulsió cítrica
  • Amar Barcelona (Rafa Zafra & Gonzalo Hernández): Fideus melosos de sèpia i costella ibèrica amb allioli de safrà
  • Chickoa (Paco Pérez): El panet Chickoa
  • Dos Pebrots (Takeshi Somekawa & Albert Raurich): Xix Kebab
  • Gaig Barcelona (Carles Gaig): Canelons de rostit amb trufa
  • Nectari Restaurant (Jordi Esteve): Tàrtar de salmó vermell d’Alaska amb emulsió de kimchi
  • Tamae Bar (Eugeni de Diego & Albert Raurich): “Bao” de costella de vedella amb chutney de mango
  • Tapas 24 (Carles Abellán): Braves

PASTISSERIA

  • Barcelona Chocolate Company by Museu de la Xocolata (Olivier Fernández): Smoothie fred orgànic de xocolata de Madagascar, brownie i “nibs” caramelizados
  • Escola Espaisucre (Jordi Butrón): Manzana + romero + limón
  • L’Atelier Escola i Pastisseria (Eric Ortuño & Ximena Pastor): POP-CONE: con de croissant amb “parfait” de crispetes caramelitzades
  • Mervier Canal (Lluís Estrada Canal): Xocolata i passió
  • Oriol Balaguer (Oriol Balaguer): Cremós de xocolata amb esponjós de llima
  • Pastisseria Escribà (Christian Escribà): Escribanet de crema catalana
  • Pastisseria Takashi Ochiai (Ken Ochiai Martí): Choux de te verd-Yuzu
  • Sant Croi by Albert Roca (Albert Roca): Crocanti exòtic

Novetats del Tast a la Rambla a Barcelona

  • Les propostes estaran dividides en quatre zones: cuina d’autor, cuina tradicional, tapes i platets, i pastisseria.
  • La novetat d’aquest any: un “show cooking” en què en grups reduïts de 18 persones es podran descobrir els secrets de les cuines convidades, que aquest any són la d’Astúries i la de Castella-la Manxa.
  • Aula de Tast, on hi haurà cuiners de gran renom:

-Albert Roca parlarà de dolços amb identitat: divendres 3 de juny, de 17 a 17.30 h.
-Gonzalo Hernández, del restaurant Amar de Barcelona, parlarà del producte del mar com a punt de partida: divendres 3 de juny, de 17.45 a 18.15 h
-Carmen de la Maza, xef del restaurant La Pau, que parlarà d’un projecte social amb la restauració: divendres 3 de juny, de 18.30 a 19 h.

Tota la informació del certamen, dia a dia