Xavi Molist, tècnic del Sant Andreu, afronta el derbi d’aquest cap de setmana contra l’Europa amb tranquil·litat, però també amb la màxima concentració. El Sant Andreu rep a l’Europa al Narcís Sala en un derbi que serà d’alt voltatge pels dos conjunts barcelonins i per l’afició. Només queden quatre partits per acabar la fase regular, i andreuencs i escapulats volen fer-se amb el lideratge de la Lliga de la Tercera Federació.

Xavi Molist: “Depenem de nosaltres mateixos”

Xavi Molist ha destacat que el derbi entre Sant Andreu i Europa és un partit que s’ha d’afrontar amb tranquil·litat, un partit més “que s’ha de guanyar”, però entén que el xoc “és més especial, també ens juguem molt més, hem de seguir treballant com aquests sis o set mesos de competició, si canviem rutines el jugador s’acaba confonent i és millor seguir com sempre”.

Molist ha reivindicat el resultat obtingut la setmana passada al sempre complicat camp del Muntanyesa, per seguir amb la lluita pel títol de Lliga: “El que sí que havíem de fer al camp de la Monta era no perdre per dependre només de nosaltres, així va ser i ara el que hem de fer és guanyar al nostre camp, i a partir d’aquí, lluitar per aquests tres últims partits, sumar de tres en tres”.

Josu Rodríguez, Albertito García i Genís Cargol, confiats en la victòria andreuenca

Els jugadors de la UE Sant Andreu Josu Rodríguez, Albertito García i Genís Cargol també han atès al ‘btv esports’ en aquesta prèvia del derbi contra l’Europa i tots tres coincideixen en què l’equip arriba en un bon moment a la cita, tant físicament com moralment. Josu Rodríguez ha advertit que “tot i guanyar el partit, encara no està res decidit”, argument que han compartit també García i Cargol: “Tenim un calendari complicat, i tots els rivals es juguen coses, però aquest diumenge hem de guanyar”.

Albertito García ha comentat que “el vestidor viu aquesta cita amb un pèl de tensió, però que són tres punts igual” i que no recorda un partit de tanta transcendència en els darrers anys “ho hem parlat al vestidor, i no ens ve al cap un partit en què ens juguem la Lliga quan queden tan poques jornades, per això és més especial encara”. Genís Cargol ha reconegut que tot i guanyar “la Lliga no queda sentenciada, però hem retallat molts punts a l’Europa al llarg de la temporada, en la primera volta estàvem a nou punts i ara estem només a dos, tenim la moral molt amunt, però és un rival directe, hem de guanyar sí o sí”.

El Sant Andreu s’exercita en la prèvia del derbi contra l’Europa al Narcís Sala