Brian Oliván, jugador del RCD Espanyol, ha atès en exclusiva un equip del ‘btv esports’ i ha xerrat de l’actualitat blanc-i-blava i també d’altres aspectes de la seva vida personal.

Oliván es troba en un moment dolç de la seva carrera. El jugador barceloní està gaudint de minuts a les ordres de Diego Martínez en la que és la seva primera temporada a l’Espanyol. Oliván té molta confiança en el grup i està convençut que l’equip tirarà endavant després dels mals resultats de les darreres setmanes, i que aconseguirà la tant desitjada permanència a la Primera Divisió.

Brian Oliván és un jugador molt estimat per a l’afició de l’Espanyol

Brian Oliván s’ha ficat a la butxaca l’afició de l’Espanyol. És la seva primera temporada al vestidor perico, però és titular indiscutible i està completant un curs excel·lent, tot i el moment irregular de l’equip. Ara, però, una lesió li fa la guitza just abans del tram decisiu de l’any. Oliván explica que va ser “en una jugada fortuïta” que va picar amb el genoll del contrari i va resultar ser “una entrada bastant dura, però aquestes coses passen en el futbol”, ara del que es tracta és de “recuperar-se al més aviat possible” per ajudar l’equip.

El pas fugaç de Brian Oliván pel Girona

Justament, el lateral barceloní va jugar un any al Girona, el proper rival de l’Espanyol. Va ser la temporada 2019/20: “Guardo molt bons records de la gent que treballava al club i de la ciutat, no hi vaig passar gaire de temps, només un any, però va ser una temporada difícil per mi, no vaig gaudir de gaires oportunitats, llavors és una espineta que tinc clavada, però també es converteix en una motivació per mi, per poder jugar contra ells aquest dissabte, intentaré apurar al màxim per poder jugar”. Ara, per a l’Espanyol no queden 12 partits, queden 12 finals, i Brian Oliván es mostra convençut de la seva recuperació, però també de la de l’equip.

El test més personal de Brian Oliván