Estadi Olímpic Lluís companys Montjuíc

(EFE) El FC Barcelona ja ha comunicat a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que el primer equip de futbol disputarà la temporada que ve els seus partits com a local a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, una informació que l’ens federatiu ha de notificar, alhora, a la UEFA.

El Barça tenia pendent de comunicar l’estadi que acollirà a partir de la temporada 2023-24 els partits de les competicions espanyoles i europees, un tràmit que, segons va saber EFE, l’entitat ha efectuat recentment.

El finançament de l’Espai Barça

Aquesta gestió arriba en un moment en què el FC Barcelona negocia un acord de finançament d’uns 1.500 milions d’euros amb diferents fons d’inversió per executar les obres de l’Espai Barça, el projecte de remodelació de l’Spotify Camp Nou i els voltants.

Si s’aconsegueix el préstec, el Barcelona iniciarà aquest estiu les obres de remodelació de l’Spotify Camp Nou, que obligaran el primer equip de futbol masculí a jugar els seus partits com a local a l’Estadi Olímpic Lluís Companys fins al novembre del 2024, quan està previst que l’esquadra torni al feu blaugrana.