“El Poble contra la Vila”. Unió Esportiva Sant Andreu contra Club Esportiu Europa. Aquest diumenge, 2 de març, es jugarà el derbi més emocionant dels últims anys, un derbi entre escapulats i quadribarrats que pot decidir una Lliga i un ascens, un enfrontament entre dos clubs històrics de Barcelona que es veurà en directe a betevé.

La passió pels clubs de barri i pel futbol autèntic protagonitzen l’anunci més emotiu que betevé ha fet pel derbi: una oda al sentiment pels clubs modestos que passa de generació a generació. La passió pel derbi es transmet d’avis a nets: és el llegat dels qui més estimes. Simplement, pell de gallina.

El Sant Andreu – Europa, una passió d’avis a nets

Els protagonistes de l’anunci del derbi de betevé són dos avis del Sant Andreu i l’Europa amb els seus nets. I és que just en l’època en què els més petits de casa poden perdre l’arrelament als clubs dels seus barris, hi ha passions que passen de generació a generació. Hi ha sentiments que no passen de moda. Hi ha clubs que tenen una història centenària. Hi ha derbis que són molt més que un partit. Aquest diumenge, viu a betevé el Sant Andreu – Europa, l’autèntic futbol amb el derbi més espectacular que es recorda.

ENQUESTA | Qui guanyarà el derbi Sant Andreu-Europa?